Zásady ochrany osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Osobné údaje sú spracované v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. Predávajúci (fotograf) poskytuje osobné údaje kupujúceho (klienta) prepravnej spoločnosti pre doručenie zákazky, alebo štátnym orgánom v prípade kontroly. Predávajúci (fotograf) od kupujúceho (klienta) získava nasledovné osobné údaje: meno, priezvisko, adresa, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa. Ak je právnickou osobou alebo živnostníkom, oznámi mu svoje obchodné meno, adresu sídla vrátane IČO, DIČ , IČ DPH (ak eviduje), číslo telefónu a emailovú adresu. Poskytnuté osobné údaje sú spracované za účelom vybavenia a dodania zákazky a zákonom vyžadovanej evidencie (napr. zákon o účtovníctve a pod.). Kupujúci udeľuje predávajúcemu tento súhlas na dobu neurčitú. Súhlas so spracovaním osobných údajov môže kupujúci odvolať kedykoľvek písomnou formou. Súhlas zanikne v lehote 1 mesiaca od doručenia odvolania súhlasu kupujúcim predávajúcemu a údaje budú následne vymazané (až na už vystavené faktúry v účtovníctve).

Vyhotovené fotografie – sú zverejnené iba so súhlasom kupujúceho (klienta), môžu byť zverejnené na webstránke www.top-art.sk, na firemnom profile FB a/alebo na Instagrame.  Pri fotografiách (ako nadpis článku alebo v texte), môže byť zverejnené krstné meno alebo iniciály. Vyhotovené fotografie dodané prostredníctvom odkazu na stiahnutie sú v .zip súbore chránené heslom a odoslané cez FTP tejto webstránky. Všetky nafotené fotografie (neupravené surové zábery) sú zálohované po dobu 1 mesiaca a po uplynutí tejto doby sú zmazané. Neupravené fotografie neodovzdávam. Vyhotovené fotografie (odovzdané upravené zábery) sú zálohované na externý disk, ku ktorému nemajú prístup iné osoby a nie je poskytovaný tretím osobám. Zálohované sú na dobu neurčitú. Ak si neprajete zálohovanie, po dohode a po odovzdaní klientovi budú zmazané. Fotografie nie sú poskytované tretím osobám. Fotografie majú odstránené EXIF údaje.

Kontaktný formulár – všetky údaje z kontaktného formulára sú použité iba za účelom vyhotovenia a odoslania cenovej ponuky a nie sú poskytované tretím osobám.

Webstránka www.top-art.sk je na platforme wordpress a tu sú jej zásady o ochrane osobných údajov:

Komentáre – Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača, sú zbierané z dôvodu ochrany proti spamu.

Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Súbory cookies

Ak pridáte komentár na stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak navštívite stránku prihlásenia, uložia sa dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú odstránené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení je nastavených niekoľko súborov cookies, aby sa uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť “zapamätať”, vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené.

Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa správa rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku.

Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, vrátane sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu je možné automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.